Novemberhav

Novemberhav, vila från oss. Bölja taktfast eller storma fritt om du så vill. Du kan ligga lågt en stund och låta gässen leka vilt. Du kan glädjas din egen tid eller sörja sådant du saknar om du så vill. Din blåa kropp är din egen att våga, att virvla och blåsa upp. Ditt svala väsen kan göra som den vill kanske vill den ligga still. Novemberhav, dimman är din. Decemberhav du kan se oss tända ljus i våra fönster under kylslagna kvällar och frostiga morgnar. Vi kan se dig vinterhav, ligga runtom oss mörkt och djupt eller isande blekt. Du och kylan leker någon sorts lek, men om den vet vi ingenting. Jag ser dig vinterhav, du är ditt eget hav nu.

2 reaktioner till “Novemberhav

  1. Vackert skrivet och jag känner verkligen den kalla havsluften med alla sinnen när jag läser. Du får väldigt gärna skicka texter med medföljande foton till Tistelblomma, om du vill. 🙂

    Gilla

    1. Tack! Snällt av dig att skriva! Ja jag har tänkt skriva något och skicka in. Det kommer jag att göra, så får vi se se om jag får ihop något som håller måttet. Det är ett så coolt projekt du dragit igång, hoppas det får en ordentlig spridning, det är det värt.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s